top of page
Icon_Schneeschuh_weiss_Rahmen.png

Canyoning in Tirol!

Ontdek de prachtige natuur op een avontuurlijke manier met het dagje canyoning met een canyoninggids van berggids.be!

Ervaar de opwinding van canyoning onder begeleiding van een ervaren canyoninggids
Ontdek verborgen watervallen, natuurlijke zwembaden en adembenemende landschappen
Leer de technische aspecten van canyoning en hoe je jezelf veilig kunt houden tijdens de activiteit
Geniet van een avontuurlijke dag in de buitenlucht, geschikt voor zowel beginners als ervaren canyoningers

Canyoning is een uitdagende outdoor activiteit waarbij je door de canyons van een rivier wandelt, klimt, springt, abseilt en glijdt. Het is een unieke manier om de natuur te verkennen en tegelijkertijd je grenzen te verleggen.


Tijdens het dagje canyoning zal je begeleid worden door een ervaren canyoninggids van berggids.be. De gids zal je alle technieken leren die nodig zijn om veilig en efficiënt door de canyons te navigeren. Je zal worden voorzien van alle benodigde uitrusting, zoals een wetsuit, helm en klimgordel.


Het dagje canyoning is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en er zijn verschillende canyons beschikbaar, elk met hun eigen moeilijkheidsgraad. De gids zal de canyon kiezen die het best past bij jouw niveau en voorkeuren.


Naast het avontuurlijke aspect zal je tijdens het canyoningen ook kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Canyons zijn vaak verborgen parels die niet toegankelijk zijn voor de gemiddelde wandelaar, waardoor je tijdens het canyoningen unieke uitzichten en ervaringen zal opdoen.


Kortom, het dagje canyoning met een canyoninggids van berggids.be is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die houdt van avontuur en natuur. Boek nu jouw canyoning avontuur en laat je verrassen door de schoonheid van canyons!


Een paar mogenlijkheden voor canyoning in Tirol

  1. Ötztal: Ötztal is de thuisbasis van enkele van de meest spectaculaire canyons in Tirol, zoals de Achterbach- en Gurglerbach-canyons. Deze canyons bieden uitdagende stroomversnellingen, watervallen en sprongen en zijn geschikt voor ervaren canyongangers.

  2. Zillertal: Zillertal heeft verschillende canyons voor canyoning, waaronder de Zemm- en Stillup-canyons. Deze canyons bieden zowel makkelijke als uitdagende routes, afhankelijk van de ervaring van de canyonganger.

  3. Lechtal: Lechtal heeft enkele van de meest indrukwekkende canyons in Tirol, zoals de Hornbach- en Schwarzenbach-canyons. Deze canyons bieden uitdagende stroomversnellingen, watervallen en sprongen en zijn geschikt voor ervaren canyongangers.

  4. Sölden: Sölden biedt een aantal canyons, waaronder de Engelswand- en Lehner-watervallen. Deze canyons bieden zowel makkelijke als uitdagende routes en zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

  5. Imst: Imst heeft een aantal canyons, waaronder de Rosengartenschlucht en de Partnachklamm. Deze canyons bieden zowel makkelijke als uitdagende routes en zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Technische moeilijkheid
Icon_Kondition_1_dunkel.png
Icon_Kondition_2_dunkel.png
Icon_Kondition_3_dunkel.png
Icon_Kondition_4_dunkel.png
Nodige conditie
Icon_Kondition_1_dunkel.png
Icon_Kondition_2_dunkel.png
Icon_Kondition_3_dunkel.png
Icon_Kondition_4_dunkel.png
Verblijf
Icon_Unterkunft_1_dunkel.png
Icon_Unterkunft_2_dunkel.png
Icon_Unterkunft_4_dunkel.png
Icon_Unterkunft_3_dunkel.png
Actie
Icon_Unterkunft_1_dunkel.png
Icon_Unterkunft_2_dunkel.png
Icon_Unterkunft_4_dunkel.png
Icon_Unterkunft_3_dunkel.png

€ 130

1-? dagen

Duur

Mei-oktober

Wanneer mogelijk

Zwaarste dag

Naar wens

aanvragen

Zwaarste dag:

Naar wens

Sportieve levenstijl, conditie voor een tocht van meerdere uren, zwemmen