top of page

Heidelbergerhütte 2264 m


De Heidelbergerhütte, strategisch gelegen op een hoogte van 2.264 meter in de Silvretta-bergen, biedt een pittoreske basis voor zowel zomer- als winteractiviteiten. Deze hut, die net over de Zwitserse grens ligt maar vanuit Oostenrijk toegankelijk is, staat bekend om zijn gastvrijheid en de sfeervolle setting die het biedt aan wandelaars, skiërs en natuurliefhebbers. Beheerd door de Heidelbergse afdeling van de Duitse Alpenclub, biedt de hut niet alleen een comfortabele overnachtingsplek midden in de bergen, maar ook een warm welkom met stevige maaltijden en een sauna voor ontspanning na een actieve dag.

De hut is omgeven door indrukwekkende 3000-meter toppen en is het startpunt voor diverse tochten zoals ski-touring en sneeuwschoenwandelingen in de winter, en bergwandelingen en mountainbiketochten in de zomer.

Een idyllisch toevluchtsoord dat rust combineert met avontuur, waardoor het een geliefde keuze is voor zowel ervaren alpinisten als gezinnen die de natuur willen ervaren weg van de drukte van de toeristische centra.

bottom of page