top of page

Almis Berghotel

Gelegen in het dorpje Obernberg am Brenner, begint het genieten al met het uitzicht op de omliggende bergtoppen zoals de Tribulaun en de Olperer. Genieten gaat verder door de uitstekende keuken van Seppi. Naast een uniek hoofdgerecht en dessert uit de keuken is er een groot buffet met grote keuze aan salades en geweldige soep. Met bijzonderheden zoals vegan dieet of allergieën wordt graag rekening gehouden.

Van het lekkere ontbijtbuffet een paar broodjes en een stuk fruit meenemen voor onderweg is uitdrukkelijk toegestaan!​

Na een sportieve dag kan je onspannen in de wellness oase met Sauna, Hamam, infrarood,.. etc. indien gewenst, op twee avonden begeleid door Laurin met saunarituelen.

​Wie van het genieten nog niet genoeg heeft, kan ook nog een sportmassage boeken.

Hoe geraak je er?

Via de autosnelweg rij je richting Brenner (opletten, vignet is tot op de afrit/oprit Innsbruck Süd verplicht!). Vanaf Innsbruck Süd moet je tol betalen (tolstation is in Schönberg). Afhankelijk van de omstandigheden ligt kies je voor de een of de andere afrit:


De snelste route

Je neemt de afrit Nösslach. Opgelet: deze afrit heeft een super korte afslag.

Via een smalle bergstraat rij je nog een 10 à 12 minuten tot je bij het Almi's bent. In Vinaders sla je af naar Obernberg en begint aan het laatste stuk, hier wordt het wat steiler.


Bij sneeuwval of in het donker

Is het donker, of sneeuwt het, raden we je aan de afrit in Matrei/Steinach te nemen. Via een brede straat met een spoor in beide richtingen ben je in 15 à 20 minuten in Obernberg. Deze route is ongeveer 3 minuten trager.

Het laatste stuk van Vinaders naar Obernberg is wat steiler.


Goedkoper

Neem je bij Schönberg al de afslag, dan betaal je ongeveer 8 euro minder tol. De rit duurt dan nog een 3 à 5 minuten langer.Adres

Außertal 30, 6157 Obernberg am Brenner
bottom of page