top of page

Geraerhof

Christoph, de sympathieke uitbater van het Geraerhof, heeft de covid-jaren gebruikt om het interieur van zijn hotel helemaal te vernieuwen. De kamers zijn in verschillende stijlen gerenoveerd: van modern, tot klassiek (of met oud hout) vindt iedereen wat hij/zij zoekt.

In de keuken wordt vers gekookt, met als specialiteit de traditionele Oosterijkse keuken met Schnitzel, knödel en kaiserschmarrn. Graag houd Christoph rekening met vegetariërs, vegans en allergieën.

Ook al zullen we veel tijd buiten op onze ski's doorbrengen, het Geraerhof nodigt uit tot relaxen. Tijdens de herfst wordt de wellness area met sauna gerenoveerd zodat we hier na de tochten rustig kunnen ontspannen.

Hoe geraak je er?

Via de autosnelweg rij je richting Brenner (opletten, vignet is tot op de afrit/oprit Innsbruck Süd verplicht!). Vanaf Innsbruck Süd moet je tol betalen (tolstation is in Schönberg).


De snelste route

Je neemt de afrit in Matrei/Steinach te nemen. Via een brede straat met een spoor in beide richtingen ben je in 12 minuten in Stafflach. Hier sla je naar links af, en het volgende dorp is St. Jodok. Het Geraerhof is aan de rechterkant.


Goedkoper

Neem je bij Schönberg al de afslag, dan betaal je ongeveer 8 euro minder tol. De rit duurt dan een 3 à 5 minuten langer.


Adres

St. Jodok 1, 6154 Vals
Parkeren

Voor en naast het Geraerhof. Ook mogelijk op gemeenteparking 100m dalinwaarts links.


Winkels

De laatste supermarkt is in Steinach am Brenner op ongeveer 10 minuten rijden. Bij de slager of in de verkoopsbox direct in St. Jodok kan je nog een paar kleinere snacks verkijgen.

bottom of page